مطابق عکس برشهای لیمو ترش و زنجبیل تازه را در ظرف شیشه ای در داری با عسل مخلوط کرده و داخل یخچال بگذارید پس از مدتی مخلوط ما فرم ژله مانندی به خود میگیرد.
در هنگام مصرف یک قاشق غذاخوری از ژله را به یک لیوان آب جوش اضافه کرده و میل نمایید.
این ترکیب را میتوانید بمدت دو تا سه ماه در یخچال نگهداری کنید.


https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/298686_493011790709202_1703888566_n.jpg

نوشته شده در تاریخ جمعه 10 آذر 1391    | توسط: عبدی    | طبقه بندی: دانستنی و جالب،     | نظرات()