اگر شما هم از کپک زدن مواد غذایی خود در یخچال نگرانید با ما همراه باشید تا بهترین راهکارها برای پیشگیری از کپک زدن مواد غذایی مختلف را مرور کنیم.

در صورتی که در منزل مربا تهیه می‌کنید بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا مربای شما کپک نزند.

اگر خودتان رب گوجه‌فرنگی تهیه می‌کنید بهتر است پس از کشیدن آن درون ظرف روی رب را با یک لایه نازک از روغن بپوشانید تا هوا وارد آن نشود.

برای پیشگیری از کپک زدن میوه‌ها در جامیوه‌ای یخچال یک اسفنج خشک درون جامیوه‌ای بگذارید تا رطوبت را به خود جذب کند.

برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آنها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.

برای پیشگیری از کپک زدن پنیر باید مراقب باشید که آن را هر بار با چاقوی تمیز استیل یا با نخ دندان تمیز قطعه قطعه کنید.

اگر در یخچال پنیری دارید که کپک زده حتما بخش کپک زده و مقداری از بخش سالم آن را که در حاشیه کپک قرار دارد از آن جدا کنید.

برای جلوگیری از کپک زدن سرکه یا آبغوره باید از آنها در ظرفی مراقبت کنید که هوا نداشته باشد. بنابراین آنها را در ظرفی بریزید که اندازه آنها باشد و فضای خالی در آن وجود نداشته باشد.

منبع : لیمو ترش

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 9 آذر 1391    | توسط: عبدی    | طبقه بندی: دانستنی و جالب،     | نظرات()